Inför ert besök

Blomningsprognos

Datum Utslagna blommor
20 april 2-3 %
21 april 15 %
22 april 30 %

Vintern 2017/2018 har varit lång med mycket snö i Fagerås. Men med lite värme och sol ser vi nu att blommorna börja titta fram. I dagsläget uppskattar vi att 1 maj blir start för blomningssäsongen 2018. Vi kommer löpande uppdatera vår blomningsprognos för att du ska kunna pricka in den absolut bästa tiden för ditt besök.

Tidsperioden runt den 25 april till den 12 maj är den vanligaste blomningstiden vid en ”normal” vinter och vårsäsong.

Vädjan

På söndagar är bilarna många och köerna långa. Vi rekommenderar därför alla er som har möjlighet att besöka Fagerås en vardag, att göra detta. Under helgerna brukar vi se toppar i besöksantalet.

Pris

Inträde är 60 kronor. Kaffe och våffla kostar 40 kronor. Notera att vi endast tar emot kontant betalning, ej kort. Vid större gemensamma sällskap (minst 40 personer) får varje person tio kronor i rabatt på inträdet.

Bussar

Vi tar gärna emot större sällskap och bussresor. Om ni arrangerar bussresa till Fagerås önskar vi att ni kontaktar oss med information om önskad dag och klockslag för ert besök. Kontakta oss gärna så tidigt som möjligt, då blomningssäsongen är kort ca två veckor och vi behöver ställtid mellan varje buss som ankommer till Fagerås.

Vid bussbokning ring Mona på telefon 070-6788590

Beroende på att många bilburna besöker oss på sön- och helgdagar kan vi tyvärr inte ta emot bussar på dessa dagar.

Välkomna!