Påskhelgen

När det är varmt och soligt slår påskliljeknopparna ut, men kalla nätter gör att knopparna tar lite längre tid på sig att bli blommor. På fredag öppnar vi vårt våffelcafé för säsongen, dock vill vi påminna att det uppskattningsvis bara är 10% av alla blommor utslagna. Blomningen är som sagt väldigt väderberoende, därför ser det nu inte ut som att vi kommer att ha full blom till påskhelgen, utan vi får vänta en stund till tills Fagerås står i sin fulla prakt.

 

Snart så..!

Vi märker att det är många som undrar när det är dags att planera in sitt besök till Fagerås, kul tycker vi! Säsongen är ju väldigt väderberoende så vi vågar självklart inte lova något så håll utkik här på hemsidan! Vi kommer att löpande uppdatera här. Självklart går det bra att ringa och höra sig för, ring gärna kvällstid.

Så här ser det just nu ut!

19 mars

Nu laddar vi för fullt inför årets påskliljesäsong och väntar med spänning. Här kommer lite härliga bilder!

 

Vår!

Ja, kanske är det tidigt att ropa hej innan vi ens kommit in i mars. Men visst får man en go känsla i kroppen när solens strålar faktiskt värmer!?

Gott nytt år!

Gott nytt 2019. Då har vi välkomnat ett nytt år. Påskliljor eller ej så är miljön i Fagerås väldigt vacker.

Vårt största huvudbry de senaste veckorna har varit ett eller flera vildsvin som tagit sig innanför inhägnaden kring gården. Vilden nedan visar resultatet av vildsvinens bökande: