18 maj 2021

Nu börjar påskliljesäsongen lida mot sitt slut och de flesta blommor är nu överblommade. Men vi har ju inte bara påskliljor hos oss här i Fagerås, utan även rhodedondron! Vi tror att de kommer att blomma kring den 10 juni, och då är ni åter välkomna!

7 maj 2022

Fagerås stor fortfarande i full blom. Så har ni inte varit och besökt oss i år än så är det hög tid nu!

2 maj 2022

Äntligen blommar det för fullt i Fagerås! Har ni ännu inte varit och hälsat på oss så är det nu det är dags! De blommor som slog ut allra först har blommat över, men vi ser fortfarande också en hel del knoppar.

22 april 2022

Nu går det undan! Vädret i Fagerås har varit riktigt härligt de senaste dagarna. Så vi uppskatttar att vi redan är uppe i 50% blom. Så därför slår vi imorgon upp portarna på riktigt! Välkomna!

21 april 2022

Solen och värmen har drivit på påskliljorna, vi uppskattar nu att ungefär 35% av våra blommor har slagit ut.

20 april 2022

Våra blommor tycker om sol och värme, så tack vare det fina vädret vi nu haft i några dagar så har det smält till i Fagerås. För varje dag slår fler och fler blommor ut. Så håll koll på vår blomningsprognos så att ni inte missar de finaste dagarna i Fagerås.

19 april 2022

Nu börjar det bli lite gult i Fagerås, vi uppskattar att ca 10% av våra blommor nu har slagit ut.

11 april 2022

Ni är många som ringer och undrar om det blommar i Fagerås. Men inte än. Förra veckans moln och regn gjorde att våra påskliljor slog av lite på takten. Nedan ser ni hur det ser ut i Fagerås just nu. Vi gissar att det kommer att vara blommigt i Fagerås först i slutet av april.

2 april 2022

Våra påskliljor tycker om sol, det är tydligt! Just nu ser vi stor skillnad i hur långt blomningen kommit när vi jämför sol- mot skugglägg. Därför hoppas vi på mulet väder framöver, så att de blommorna som inte fått lika mycket sol på sig kan hinna ifatt.

24 mars 2022

Det är många som ringer till oss och undrar om påskliljorna blommor och svaret är, inte än. Nedan ser ni bilder på hur det ser ut i Fagerås just nu och som ni ser har bladen bara kommit upp i slänterna i söderläge. Vi uppskattar att det blir ”normal” blomning i år så ni får vänta några veckor till innan ni packat fikakorgen och kommer och besöker oss!